ສາຂາ ເສດຖະກິດກະສິກຳ ແລະເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ
- ຫຼັກສູດ:
- ສາຂາ ເສດຖະກິດກະສິກຳ ແລະເຕັກໂນໂລຊີອາຫານ
- ລະດັບ:
- ຄະນະ:
- ຜົນໄດ້ຮັບຈາກການ ຮຽນ ແລະ ອາຊີບທີ່ ຄາດວ່າຈະສາມາດ ປະກອບໄດ້:
.
- ຈຸດປະສົງຂອງຫຼັກສູດ:
- ກໍ່ສ້າງນັກວິຊາການລະດັບປະລິນຍາຕີ ທີ່ມີຄວາມຮູ້ໃນການພັດທະນາກະສິກຳ, ສາມາດວິໄຈບັນຫາ, ມີຄວາມສາມາດໃນການຊອກທາວິທີການແກ້ໄຂບັນຫາເພື່ອນນຳສະເໜີຕໍ່ຂັນເທິງ ແລະ ຈັດຕັ້ງປະຕິບັດ.
- ກໍ່ສ້າງນັກສົ່ງເສີມ, ນັກພັດທະນາທາງດ້ານກະສິກຳທີ່ມີຄວາມສາມາດໃນການແປຮູບຜະລິດຕະພັນ, ການວິໄຈ ແລະ ການພັດທະນາ ທີ່ສາມາດຕອບສະຫນອງໄດ້ຕາມຄວາມຮຽກຮ້ອງຕ້ອງການໃນການພັດທະນາໃນລະດັບທ້ອງຖິ່ນ.
- ກໍ່ສ້າງໃຫ້ໄດ້ນັກວິຊາການທີ່ມີຄຸນສົມບັດສິນທຳປະຕິວັດ ແລະ ຮູ້ຈັກຮັກຊາດ ກໍ່ສ້າງນັກພັດທະນາທີມີຄຸນນະພາບ.
- ລາຍລະອຽດ: