- ຫຼັກສູດ:
- ສາຂາ ການໂຮງແຮມ
- ລະດັບ:
- ຄະນະ:
- ຜົນໄດ້ຮັບຈາກການ ຮຽນ ແລະ ອາຊີບທີ່ ຄາດວ່າຈະສາມາດ ປະກອບໄດ້:
- ຈຸດປະສົງຂອງຫຼັກສູດ:
- ສ້າງນັກວິຊາການດ້ານການບໍລິຫານ ແລະ ບໍລິການໂຮງແຮມ-ຮ້ານອາຫານໃຫ້ແກ່ອຸດສາຫະກຳການບໍລິການ.
- ໃຫ້ນັກສຶກສາມີຄວາມຮູ້ຄວາມສາມາດດ້ານການບໍລິຫານຈັດການໂຮງແຮມສາມາດນຳໃຊ້ຄວາມຮູ້ທີຮູນມາປະກອບການດ້ວຍຕົນເອງ ຫຼື ປະກອບອາຊີບໃນຂະແໜງການຕ່າງໆໃນຂະແໜງອຸດສາຫະກຳການບໍລິການ, ມີວິໄສທັດກວ້າງໄກ, ມີຄວາມສາມາດວິເຄາະ ແລະ ແກ້ໄຂບັນທາທາງການບໍລິຫານຈັດການໂຮງແຮມຢ່າງເໝາະສົມ ທັງສອດຄ່ອງກັບເສດຖະກິດສັງຄົມລາວ ແລະພາກພື້ນໃນແຕ່ລະໄລຍະ.
- ສາມາດອະນຸລິກປະເພນີ, ວັດຫະນະທາໍຂອງຊາດແລະ ມີຄວາມພ້ອມສຶກສາໃນລະດັບ
- ລາຍລະອຽດ: